Om os

Jelling Have er et socialpsykiatrisk bo- og behandlingstilbud for mennesker med forskellige psykiatriske problemstillinger efter Servicelovens § 107.

OK-Centret Jelling Have er en selvejende aktør på psykiatriområdet og ejet af OK-Fonden. Vi er - sammen med OK-Centret Enghaven i Søvind og OK-Huset i Horsens - OK-Fondens psykiatriske tilbud vest for Storebælt.

Jelling Have ligger midt i den historiske by Jelling med gåafstand til gode indkøbsmuligheder samt offentlig transport i form af både bus og togforbindelser.
Jelling ligger i Vejle kommune, i region Syddanmark.

Centret er ejet og drevet af OK-Fonden og ledes af Lisbeth Lomholt.

OK-Centret Jelling Have tilbyder rammer, som giver beboerne mulighed for at deltage aktivt i eget liv, og den enkelte beboer støttes til at få en struktureret hverdag udfra den enkeltes ønsker og behov.

Med mange års erfaring i behandling af personer med psykiatriske problemstillinger, har Jelling Have opbygget en kultur, som tilpasser sig samfundets udvikling og kommunernes behov.

Der tilbydes en lang række muligheder for aktivitet og arbejde i hverdagen med blandt andet intern beskæftigelse, værkstedsaktiviteter, behandlingsgrupper, undervisning, bo-træning og motion.

Mindst én gang årligt afholder vi statusmøder, hvor eksterne samarbejdspartnere inviteres.

Et socialpsykiatrisk tilbud ved Jelling Have vil indebære:
  • At der arbejdes målrettet mod, at brugeren kan flytte til et mindre indgribende tilbud.
  • At indsatsen tager afsæt i den kommunale handleplan.
  • At planen for indsatsen udarbejdes i fællesskab med brugeren, kommunen og det socialpsykiatriske tilbud. Kommunen er en central samarbejdspartner i hele forløbet.
  • At der sker en systematisk ressource- og problemafdækning med henblik på at optimere og kvalificere indsatsen for den enkelte.
  • At den enkelte får en rehabiliterende og/eller kompenserende indsats afhængig af det dokumenterede behov.

Jelling Have arbejder tæt sammen med  OK-Centret Enghaven og OK-Huset.

Grøn smiley

Søg efter vores grønne smiley her.