Hverdag

Dagligdagen på Jellinggård er struktureret, og det tilstræbes, at alle er oppe til morgenmad og evt. fælles information kl. 8:45. De, som skal i skole eller på arbejde, er naturligvis oppe før. Det tilstræbes også, at alle er samlet til aftensmaden.

Alle beboere har eget ugeprogram for beskæftigelse og aktiviteter, som udarbejdes og revideres sammen med kontaktpersonen.

Hver anden uge er der husmøde, hvor der blandt andet planlægges aktiviteter, som foregår uden for huset, såsom biografture, ferieture og andet. Ugens planlægning af aftenmåltiderne foregår også i fællesskab ud fra beboernes ønsker og indenfor rammerne af, hvad der er sundt og nærende.

Den gode oplevelse opstår ofte spontant, og derfor har vi højt til loftet, når det gælder at gøre noget andet lige nu og her, som giver mening og glæde for én eller flere beboere, og som kan medvirke til nye fortællinger om sig selv og livet som ung.

 

Dagenes struktur
Formiddagene er struktureret således, at der mandag, tirsdag og torsdag er ude/indehold fra 10:00-11:30. Onsdag formiddag er der rengøring i egen lejlighed med støtte fra personalet, og fredag formiddag er der fællesrengøring på fællesarealerne.

Er man på indeholdet, er man fx med til at handle ind og bage. På udeholdet er man fx med til at give passe hestene og give dem mad, ordne have, krukker og blomster og rengøre biler.

En typisk hverdag på Jellinggård kunne se sådan ud:

8:15 Morgenvækning

8:30 Fælles morgenmad

8:45 Morgenmøde med informationer og planlægning af dagen

9:00 Alene tid

10:00-11:30 Ude/Inde hold

12:00 Fælles frokost

14:00-17:00 Mulighed for samtaler med kontaktpersoner ol.

18:00 Fælles aftensmad

19:00 Hygge i stuen eller mulighed for ud-af-huset aktiviteter

23:00 Godnat (ophold i lejlighederne)

 

Aften og weekends
Om aftenen og i weekends er der mulighed for at deltage i ture ud af huset sammen med medbeboere og personale.

Det kan for eksempel være:

  • biograftur
  • fisketur
  • skovtur
  • musikarrangementer
  • bowling
Heste

Vi har hestene Maja og Spirit, som er en del af hverdagen på Jellinggård.
Spirit er født på Jellinggård.